• Gratis op maat gemaakt
  • goed(koop) & snel!
  • Weet wat je koopt bestel een knipstaal
  • Online kiezen & bestellen

Gordijn

Wat is een gordijn?

Een gordijn is een stuk stof dat u voor uw raam hangt om inkijk en soms licht van buiten te voorkomen. De meeste mensen hebben gordijnen voor hun ramen hangen zodat zij in de avonduren privacy hebben als ze lekker op de bank zitten. Ook worden gordijnen overdag gebruikt om lichtinval te voorkomen. Heeft u last van felle zon? Dan sluit u eenvoudig uw gordijnen. Gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en designs. Ook kunt u verschillende manieren van bevestiging kiezen. Een mooi overgordijn, inbetween gordijn of vitrage maken uw huis tot een compleet geheel. Een gordijn zorgt voor een knusse en warme uitstraling op uw slaapkamer, woonkamer of keuken. Maar waar let u op bij het kiezen van uw gordijn? Kijk eens op rond op Maakmijngordijn.nl om de juiste keuze te maken.

Het kiezen voor een gordijn

Bent u toe aan nieuwe gordijnen of gaat u verhuizen en zoekt u voor het eerst gordijnen? Bedenk dan goed waarvoor u uw gordijnen wilt gebruiken. Zoekt u een gordijn tegen zonlicht op uw slaapkamer of wilt een warme en knusse uitstraling in uw woonkamer realiseren? U kunt kiezen voor verduisterende gordijnen, maar ook voor de inbetween gordijnen. Om teleurstelling te voorkomen kunt u gebruik maken van een knipstaaltje. U maakt een keuze in onze producten en drukt vervolgens op de button ‘proefstaaltje bestellen’. Uw product verschijnt in uw winkelmandje. Uw knipstaaltje wordt thuisgestuurd zodat u de stof van uw keuze eens rustig kunt bekijken. Voldoet hij aan uw verwachtingen? Dan kunt u uw bestelling plaatsen op Maakmijngordijn.nl.

Opmeten van uw gordijn

 

Het opmeten van uw gordijn is een precies werkje. Hoe weet u dat u de juiste afmeting aan ons doorgeeft? Meet altijd tweemaal voordat u uw afmetingen definitief aan ons doorgeeft. Zo voorkomt u vergissingen. Kies ook altijd voor een stevige rolmaat bij het opmeten. Vervolgens meet u de breedte en de lengte van uw gordijn. Houd daarbij altijd rekening met eventuele obstakels zoals radiatoren en vensterbanken. Uw gordijn komt het mooiste tot zijn recht als hij vrij kan hangen. Daarnaast moet u van de lengte 2 centimeter aftrekken zodat uw gordijn niet over de grond sleept. Heeft u dit gedaan? Dan bent u klaar om uw bestelling te plaatsen. Maakmijngordijn.nl zorgt ervoor dat uw gordijnen zo snel mogelijk bij u thuis worden afgeleverd.

Contact Maakmijngordijn.nl

Heeft u nog vragen over gordijnen? Of wilt u hulp bij het bestellen of opmeten van uw gordijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

wat voor gordijn past bij mij

 

Er zijn veel verschillende soorten gordijnen, wordt het een inbetween, of toch een warme overgordijn. Deze beide opties zijn perfect te combineren met een bijpassende vouwgordijn. Een gordijn bepaald de sfeer in huis, houdt u van landelijk, trendy, eigentijds, of toch lekker basic alles is mogelijk bij maakmijngordijn.nl naast dat gordijnen de sfeer bepalen zijn gordijnen ook nog eens praktisch met een verduistering gordijn bijvoorbeeld. Ook zijn er gordijnen met zeilringen, hierdoor krijg je mooie diepe slagen waardoor de plooi uitstekend valt. 

 

 
Website ontwikkeling Webba