• Gratis op maat gemaakt
  • goed(koop) & snel!
  • Weet wat je koopt bestel een knipstaal
  • Online kiezen & bestellen

Gordijn maken

Wat is een gordijn?

Gordijnen zijn in bijna elk interieur te vinden. Ze hangen voor de ramen van een slaapkamer, de woonkamer of in de hal. Een gordijn kan verschillende functies hebben. Zo kunt u een gordijn ophangen omdat u geen lichtinval in uw slaapkamer wilt. Ook kunt u een gordijn in de woonkamer hangen om ‘pottenkijkers’ te weren. Uw privacy wordt vergroot door het gordijn te sluiten. Gordijnen zijn in verschillende stoffen en afmetingen verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor overgordijnen, vitrage, landelijke gordijnen of inbetween gordijnen. Welke keuze u ook maakt, zorg ervoor dat u bewust kiest. Waar wilt u de gordijnen voor gebruiken? Een welke uitstraling wilt u in uw woonkamer, slaapkamer of hal? Gordijnen maken kunt u zelf doen, maar u kunt het ook overlaten aan professionals. Maakmijngordijn.nl maakt uw gordijnen gratis op maat.

Gordijn maken

 

Weet u zeker dat u gordijnen wilt? Dan kunt u uw gordijnen laten maken. Allereerst maakt u een keuze uit de vele stoffen en designs van Maakmijngordijn.nl. Om er zeker van te zijn dat u het juiste gordijnen laat maken, kunt u eerst een knipstaaltje aanvragen. Dit doet u door op het product van uw keuze te klikken en vervolgens de optie ‘proefstaaltje aanvragen’. U krijgt zo spoedig mogelijk een staaltje thuis gestuurd. U kunt in uw eigen interieur bekijken of de stof en het design bij u past. Vervolgens laat u uw gordijn maken. Maakmijngordijn.nl maakt uw gordijn helemaal gratis op maat. U ziet dus eenvoudig wat u betaalt. U betaalt alleen voor de stof en de haken die u daadwerkelijk nodig heeft. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Maakmijngordijn.nl. 

Gordijn opmeten

Voordat u uw gordijn kunt laten maken moet u natuurlijk eerst weten hoeveel stof u nodig heeft. Waar wilt u uw gordijn? En hoe groot is het raam dat bedekt dient te worden? Het opmeten van een gordijn is een precies werkje. Maakmijngordijn.nl geeft u graag enkele tips. Zorg ervoor dat u een stevige rolmaat heeft om op te meten. Vervolgens meet u de breedte en de hoogte van uw gordijn. Van de hoogte maat dient u altijd 2 centimeter af te trekken. Zo voorkomt u dat uw gordijn over de vloer sleept. Zorg er altijd voor dat u rekening houdt met een nog te leggen vloer of andere obstakels. Denk bijvoorbeeld aan een vensterbank. Uw gordijn hangt het mooist wanneer deze vrij kan hangen. U bent nu klaar om te bestellen. Maakmijngordijn.nl streeft naar een levertijd van tien werkdagen. Mocht het langer duren, dan nemen we altijd contact met u op.

Contact Maakmijngordijn.nl
 

Heeft u nog vragen over gordijnen maken? Of wilt u weten wat Maakmijngordijn.nl nog meer te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

Website ontwikkeling Webba