• Gratis op maat gemaakt
  • goed(koop) & snel!
  • Weet wat je koopt bestel een knipstaal
  • Online kiezen & bestellen

Over maakmijngordijn.nl

Over ons.

Maakmijngordijn.nl  is een initiatief van Colors@home Wendy in Klazienaveen. Als bedrijf hebben wij ruim 35 jaar ervaring in de woningtextiel. De vervolgstap, uitbreiding op het internet door middel van een eigen webshop, was voor ons een logische.

Goedkope producten en goede service

Ons doel is goede producten verkopen tegen een scherpe prijs. En dat onze prijzen scherp zijn, blijkt uit het feit dat onze producten soms wel vijftig procent goedkoper zijn dan de gangbare winkelprijzen. Dat onze producten goedkoper zijn, betekent zeker niet dat onze service minder is. Maakmijngordijn.nl heeft een uitgebreid aanbod en maakt bovendien alle gordijnen gratis op maat.

De waarheid zit in de detail

Het team van Maakmijngordijn.nl heeft als motto ‘de waarheid zit in de detail’. Dankzij de ervaring die onze mensen in de confectie hebben, kunnen we dit motto altijd nakomen. U mag van ons de allerbeste kwaliteit verwachten en bovendien leveren wij onze producten snel.

Maakmijngordijn.nl is u graag van dienst

Heeft u behoefte aan meer informatie? Wilt u graag advies over kleurgebruik? Of bent u juist op zoek naar een bedrijf dat ook de montage en het inmeten voor u kan verzorgen? Maakmijngordijn.nl is u op elk gebied van dienst. Natuurlijk wordt alles in overleg met u als klant gedaan en is de uiteindelijke beslissing aan u.

Geef u wensen aan ons team door

Wilt u gebruik maken van onze extra service? Laat dan u contactgegevens achter en geef uw wensen aan ons door. Het team van Maakmijngordijn.nl neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Website ontwikkeling Webba